A szentendrei fotós filozófiája

Debreczi János Gergely, esküvői élményfotográfus vagyok! Ha csak azért keresel egy fotóst az esküvődre, hogy legyen, akkor nem én vagyok az embered. Ha valami sokkal többet, kérlek olvass tovább!

Szentendrei esküvői fotós

 

Miért szentendrei esküvői fotós? Mert Szentendre az otthonom. Az évek folyamán, a világot körbeutazva is, mindig ide tértem vissza. A város atmoszférája, művésziessége és öröksége feltölt és folyamatosan inspirál.

Miért élményfotográfus? Mert nem képeket, hanem örökké tartó élményeket adok nektek!

Akik engem választanak nagyon szeretik, hogy az első pillanattól fogva olyan szintű figyelmet kapnak, amit eddig el sem tudtak képzelni. Az ok egyszerű: mindenki olyan minőségű szolgáltatást és odafigyelést kap tőlem, mintha a legjobb barátom esküvője lenne. Az ingyenes konzultáció és az ajándék jegyesfotózás alatt megismerjük egymást, hogy az esküvődön ne csak az egyik legfontosabb szolgáltató legyek, hanem az a személy, aki végig ott van veletek, aki megnyugtat, aki segít. Mindezt amellett, hogy olyan piszok jó képeket csinál rólatok, amilyet még eddig senki.

Modern fotózás, klasszikus értékek

Vannak a gomb tekergetők, a villámkezűek, a pixel mágusok, a Photoshop guruk és a filmes iskola utolsó hírnökei. Vannak a fotóriporterek és vannak a fotóművészek. Van aki párt fotózza, van aki az eseményt. Neked mi a fontos? Mindegyik válasz jó. A találkozások alapján gyönyörűen megmutatkozik a személyiségetek és így a legcsodálatosabb képeket kapjátok. Nem olyat, amilyet valaki szeretne rólatok készíteni, hanem amin a ti kapcsolatotok látszik. Nem csak a fotózás alatt, hanem az utómunka során is visszajönnek azok a rezgések, amelyek átitatták találkozásunkat.

Kézenfogható minőség

“Tőlem már pedig nem fogtok nyers képeket kapni CD-n!”

Eskuvői album fotókonyv

Sokat kattintunk, tényleg sokat. Azért, hogy mint a jó termékeket több alkalommal átszűrjem és csak a legjobb és legfontosabb pillanatokat adjuk át nektek! Minden kép korrigálva kerül elétek. Mindegyik.

A képek nem CD-n érkeznek, hiszen már alig léteznek azt olvasó berendezések. A képek exkluzív, gravírozott USB pendrive-on érkeznek, amelyre ráférnek a jegyes és esküvői fotózások vetítései is, amelyeket az okostévébe, számítógépbe vagy média dobozba dugva zenei aláfestéssel mutatják be a képeket.

Direkt a legjobbat hagytam hátra: az esküvő legjobb képeiből művészi albumot kaptok kézhez. Minden esetben, hiszen ez nálunk minden esküvői csomag része! Olyan, kézzel varrott fine-art albumok ezek, amelyek kinézetét ti tervezhetitek meg, több száz anyagból és több ezer variációból választhattok! Ez nem egy darab műanyag lemez, amit bedobtok egy fiók mélyére. Ez egy nagy, tiszteletet parancsoló, akár bőr borítású könyv, amit büszkén hagytok kint az asztalon, vagy helyeztek ki a polcra. Az első családi ereklyétekről van szó, amely a lakás dísze is lehet!

A fotózások során nagy gondot fordítunk, hogy minden kép olyan minőségű legyen, hogy akár faliképet is készíthessetek belőle. Olyan művészi nyomdákkal állunk kapcsolatban, ahol világszínvonalú technológiával készítik a lustre, plexi és szövet nyomatokat, de ezen felül még legalább 54 fajta alapanyagból választhattok!

Történetet mesélni

Nem azért bíznak meg a párok, hogy pár jó fotót csináljak róluk és ha szerencsém van, elkapjak pár pillanatot. A kapcsolatotok történetét mesélem el képekben. A jegyesfotózás pár órája alatt elfelejtitek a mindennapok rohanásait és átélitek az első randik felejthetetlen pillanatait. Az első kézfogást, csókot és azt az érzést, ami átjárt titeket. Nagyon erős érzelmek szabadulnak fel ilyenkor és ez kétszáz százalékosan visszaköszön a képeken.

A fotósorozatjaitokat minden esetben egy vetítés keretében látjátok először, zenei aláfestéssel. Ezek a bemutatók ismét csak erősítik a kettőtök kapcsolatát, sok vőlegény is elérzékenyül ilyenkor.

Az esküvőn a történet folytatódik! Az elejétől a végéig, ahol történés van, fényképezőgép is van. Így a készülődésről, ruhákról, részletekről mind-mind fénykép készül. A beállított, másnéven kreatív fotózás alkalmával elkészülnek azok az alkotások, amelyeket büszkén mutogatsz majd mindenkinek. Olyan darabokat kapsz kézhez, amelyeket bátran felakaszthatsz a falra.

A szertartások esetén is csodás képeket készítünk anélkül, hogy megzavarnánk a szertartás menetét. Magától érthetődő, hogy minden szabályt betartunk, a legnagyobb tisztelettel. Úgy dolgozunk, hogy a násznépet ne zavarjuk a jelenlétünkkel, hiszen ők is csak egyszer látják ezt a csodás eseményt. Utána a csoportképeknél mindenkit lefotóznk, annyi képet készítünk, hogy mindenkinek tudjatok küldeni egyet ajándékba!

A bulin meglepődtök, hiszen alig fogtok látni, néha pár vaku villantás fogja jelezni jelenlétünket. Nem csak a táncparkettet fotózzuk, de az asztalokat is, a vendégeket. Történeteket! Az elkapott pillanatokat pedig egyedi módszerünk révén sosem tévesztjük el!

További lehetőségek

  • A teljes nyugalomban történő beállított fotózás érdekében, illetve, hogy ne szakítsuk félbe az esküvőd napját, kérheted az előző napi, vagy másnapi kreatív fotózást is!
  • Sokat utazunk, emiatt a jegyes és kreatív fotózást külföldön is kérheted, akár felár nélkül is! A legjobb helyekre viszünk el, legyen nagy városok, mint Róma, Barcelona, London, Párizs, Amszterdam vagy kisebb csudahelyek, mint Gibraltár, Isztambul vagy épp Trondheim! Ha valami nagyon különlegesre vágysz, elkísérünk a tropikus nászutadra is pár napra, hogy az ott készített álomképek is bekerülhessenek az albumba!
  • Fotósarok, ahol vicces jelmezekkel fotóztathatja le magát minden résztvevő!

Akciók

Mindig találunk valami okosságot, ami miatt költséghatékonyabbá tehetjük az esküvőt. Kezdve az előfoglalási kedvezményekről, az album kollekción át a külföldi fotózásokig, szinte mindig van, amiért érdemes eljönni egy esküvő fotózási konzultációra, hiszen ezek mindig időszakosak és személyre szabottak.

Dumáljunk egyet!

Keress fel és beszéljük meg az esküvődet, bármikor és bárhol is legyen! Meghívlak egy kávéra titeket egy hangulatos helyre, ahol végigbeszéljük az egész eseményt, mindent pontosítunk amit lehet. Remek keresztkérdéseim vannak, amelyek sokszor segítenek a tervek konkretizálásában. Mindezt természetesen ingyen, hiszen nekem ez nagyon jó karma, hogy segítsek egy olyan párnak, aki az esküvőjét tervezi!

Kész vagy?

Igen, dumáljunk!