Egy ismerősöm jegyesfotózása miatt utaztam Barcelonába fotózni. Ha ott voltam, vállaltam még néhányat. Az első nap Yanát és Enricet fotóztam: Barcelona fotózás!

Jegyes fotózás a Barcelonai gót negyedben (barre gothic)

Amint kikavarodtam Barcelona kesze-kusza metróvonalai közül, volt egy kis időm meginni egy kávét, míg a megbeszélt időpontra megérkezett Yana és Enric. Tökéletes pár. Srácon friss tetoválások, kék zakó, belőtt séró, zseniális! A lány csodásan felöltözve, erős sminkel, de semmi túlzás, pont bele illik abba a környezetbe, amit elterveztem. Látszott rajtuk, hogy fülig szerelmesek, ezért tudtam, hogy könnyű dolgom lesz.

Volt szó arról, hogy elmenjünk egy parkba fotózni, de park mindenütt van. Barré Gothic viszont nincs, én pedig pont ezért jöttem. Gyalog közelítettük meg a negyedet, ami pont jó ráhangolódás volt. Bemutatkoztunk, megismertük egymást, beszélgettünk a történelemről, építészetről. Szokásom szerint, út közben elvégeztem a fotós jegyes oktatást, elmeséltem, mi néz ki jól egy fotón és mi nem. Milyen arckifejezéseket, kéztartást szeretnék látni a képeken. Általában meg is mutatom a kamera hátulján a különbséget. A fotózások általában két órásak, de ezt elég rugalmasan kezelem, de egy óránál semmiképp sem rövidebb, mert az első fél óra csak a bemelegítés. 🙂

Útikönyvekből, Google Mapsből és videó felvételekről ismertem ezt a városrészt, de még nem voltam személyesen, ezért is volt jó a párral megtekinteni az ikonikus helyeket, bepillantani a bohém kocsmákba, és persze fotózni az ezer éves falak között. Szerencsére a következő két nap is fotóztam errefelé, így elég jól megtanultam a járást, a fényeket és persze a hely történelmét.

Barcelona fotózás

Ha megtetszett és szeretnél egy fotózást Barcelonában akár jegyes fotózás, esküvő, vagy csak egy romantikus hétvége, keress fel! Barcelona vár!

Kérj ajánlatot!