Esküvő Spanyolországban

Fotózás Lloret de Mar szikláin

Megint Spanyolországban fotóztam, immár harmadszor tértem vissza Lloret De Mar városába. Érdekelt milyen egy esküvő Spanyolországban, milyen lehetőségek és tájak, fények vannak az esküvőfotózáshoz.

Láttam már nyáron, amikor a város egy gépezet, amely remekül kiszolgálja a turisták hadát. Gyakorlatilag egy tökéletes üdülőváros, ahol mindent megtalálsz, ami egy vakációhoz kell, legyél akár szingli vagy családos, vagy épp házasulandó jegyespár. Csodás strandjai vannak, a szép hosszú homokos parttól az apró sziklás helyekig és mindezt a városon belül.

Már csak a turisták összetételéből érezni lehet, hogy szeptember közepén elkezdődik az iskola, mert jóval kevesebb tini és nyaraló család marad ilyenkor Lloretben. A nap viszont továbbra is süt és a tenger is kellemes. A repülőjegyek és a szállodák költsége is nagyjából feleződik, így tökéletes időszak kisebb esküvőkre, nászutakra.

Télen szinte elnéptelenedik a város. A városiakon kívül nem sok utazóval találkozni. Ilyenkor nagyon olcsó minden a természet pedig gyönyörű. Amikor kint fotóztam egy hetet, Magyarországon -10 fok körül volt az átlaghőmérséklet, a Costa Braván +15. Csuda jó dolog elszakadni egy kicsit a tavaszba!

Esküvő Spanyolországban, Lloret De Mar szikláin

Esküvő Spanyolországban

Esküvői helyszíneket sok helyen találunk. Akár Google segítségével, akár esküvőszervezőkön keresztül nézzük, érdemes utánaolvasni különféle véleményeknek (reviews). Ezeket az információkat is természetesen fenntartásokkal kezeljük, hiszen vannak, akik megbízott, profi véleményírókkal emelik a létesítmény fényét. A legbiztosabb, ha kiugrunk egy hétvégére és saját magunk nézzük meg a helyszínt. Ne féljetek, egy ilyen kiruccanás a téli fapados repjegy árak és szezonon kívüli szállás árak mellett igazán nem gond. Egy jó tipp: Érdemes az utazásunk előtt felkeresni és időpontot egyeztetni az esküvői helyszín egyik munkatársával, hiszen szezonon kívül sokan zárva tartanak.

Ha a legjobbat szeretnétek és tengerhez közel kerestek helyszínt, a Rigat Park & Spa Hotel (http://www.rigat.com/) remek választás lehet. Ez egy 5 csillagos szálloda, saját tengerparttal. Csodás zöld területe van, a szobák klasszikus katalán stílusban épültek. A kilátás lélegzetelállító és minden szolgáltatással rendelkezik, amivel egy esküvő szállodának kell.

Ha elég a 3 csillagos minősítés, akkor a Hotel Samba (http://www.sambahotels.com/en) a megoldás. Nagyjából 15 perc sétára van Lloret De Mar családbarát tengerpartjától, de természetesen vannak medencéi és a szállón belül is nagyon sok elfoglaltságot találhattok. A központ, amely ilyenkor tele van diszkókkal, egy rövid sétával elérhető, viszont a távolság miatt nem zavarja a nyugalmatokat. Remek ára miatt több vendéget is fogadhattok!

Ha valami egész különlegesre vágytok, akkor feltétlenül nézzétek meg az El Convent-et (http://www.el-convent.com/)! Ez egy 16-dik századi kolostor, ahol tartanak esküvőket is. Blanes-ben van, amiből Barcelona csak 70km, Lloret De Mar melletti város.

Nem csak a nap, az időjárás, az étel, a kultúra, az emberek, a tenger, a kedvező költségek, a sangria, a szórakozási lehetőségek, az izgalmak és a nyugalom miatt érdemes itt tartani az esküvőtöket, hanem a fotók miatt is. Kell hozzá egy kiváló esküvői fotós, némi helyismeret, szív, lélek és szenvedély. Mint esküvői fotográfus, aki számtalanszor felkereste már ezt a vidéket, mind megvan. Szeretnél ezeken a sziklákon képeket? Vagy inkább a hullámok között? Esküvői ruha és kreatív fotózás? Vagy inkább csak az eljegyzési fotókat készíttetnéd itt? Minderre tudok megoldást.

Ha van bármilyen kérdésed az ügyben, kérlek keress meg, mert szinte biztos, hogy tudok segíteni. Nem csak esküvőfotós vagyok jelen, de rajongója vagyok a katalán tengerpartnak. Helyi magyar és katalán szolgáltatók segítségével könnyedén összeáll az álomesküvő! Mint utazó esküvőfotós, akár Spanyolország, akár Európa többi része, otthonom és stúdióm.

Igen! Ez kell nekem!

Ha sietsz, vagy úgy érzed, hogy ez az, amit keresel, bátran jelentkezz ingyenes esküvői konzultációnkra, vagy kérj ajánlatot!

Ajánlatkérés