Ismét egy rendhagyó esküvőn voltam, ezúttal a mesés Visegrádon. Úgy gondoltam, hogy a szokásos ízelítőnek most egy olyan képet teszek fel, ami nekem kedves. 

Esküvői ajándékok fényképekből

Már többször volt, hogy a jegyesfotózáson készült képeket használták fel a családtagok, rokonok, barátok a dekoráció, vagy épp az ajándék elkészítéséhez. Ez annyira jól esik. Egy ilyet látni, sokkal többet jelent, mint bármennyi “lájk” egy képre.

A következő fotó a vőlegényről, és egy ajándékról szól. A jegyesfotózáson készült három képet nyomtatta ki és keretezte be az egyik jó barát. Ezeknek a képeknek biztosan bérelt helyük lesz az ifjú pár otthonában. Az egyik meghatározó különbség a fotós vállalkozások között, hogy ki, mennyire helyez hangsúlyt a nyomtatott termékekre. Mi nagyon. Minden megrendelés után a képeket egy exkluzív USB pendrive-on adjuk át, de minden teljes esküvői csomag része egy művészeti (fine-art) fotóalbum.

Az albumok mellett lehet faliképeket is rendelni, amelyet olyan manufaktúráknál készíttetünk, amely a legkiválóbb minőséget garantálják.  Ha efféle termékekre van szükséged, kedves olvasó, mindenképpen keress fel minket, biztosan tudunk segíteni a megfelelő termék előállításában, beszerzésében.

Esküvői ajándékok fényképekből

Egyéb termékek

Egy újabb példa a jegyesfotózáskor készült képek kreatív felhasználására, a buborékfújó!

Esküvő kreatív ajándék Esküvő kreatív ajándék

Esküvői vendégkönyv

Érdemes még a lakodalomba vendégváró képet rendelni, vagy egy vendégkönyvet, ami gyakorlatilag egy olyan fotó album, aminek az egyik oldalán fényképek vannak az ifjú párról, mondjuk a jegyes fotók, a másikon pedig ugyanannak a képnek a a szürkített, halvány másolata. A vendégek a lakodalomba érkezésükkor alá tudnak írni, üzeneteket tudnak beleírni a könyvbe, ami remek emlék az ifjú párnak!

Esküvői köszönőkártyák

Számos lagzin kapnak a távozó vendégek egy kis ajándékot, mondjuk egy kis papír táskát, amin a pár neve van. Ebbe akár kerülhet egy köszönő kártya, amire a jegyes képekből nyomtatunk párat. Ugyanez remek köszönő ajándék, amit postán küldünk el a tisztelt vendégeknek. Természetesen ez utóbbira már az esküvőn készült képekből válogatunk.