Nemsokára eljön a váci esküvői kiállítás időpontja! Egy csodás napot töltünk majd együtt, ahol minden érdeklődővel tudunk élőben is találkozni. Válaszolunk bármilyen kérdésre az esküvők és esküvői fotózás kapcsán.

Esküvői kiállítás Vácon

Segítséget kaphattok az esküvőszervezés témakörében és elmeséljük, miért nem triviális az esküvői fotós kiválasztása. Bemutatjuk, hogy miben más és különleges Debreczi János Gergely, a szentendrei fotós, és mit jelent az, amikor egy esküvői szolgáltató minimum 110%-ot nyújt.

Nagyon jó, amikor egy helyen összegyűlnek az esküvői szolgáltatók és összehasonlíthatjátok őket, hogy azokat válasszátok, amelyek Nektek megfeleltek. Fontos a személyes találkozó, ezért is konzultálok minden egyes párral, még szerződéskötés előtt. A pontosság, megjelenés, odafigyelés ugyanolyan fontos, mint a humor és a személyes szimpátia, hiszen életetek egyik legfontosabb napját tervezitek!

Bemutatásra kerülnek a híres eljegyzési és esküvői művészi albumok (fine-art album), fotókönyvek, amik eddig minden ügyfél szívéhez közel kerültek. Ugye emlékszel, minden esküvői csomag része egy ilyen exkluzív, kézzel varrott művészi album!

Bár még nincs vége a szezonnak, annyira sok csodás esküvő volt már az évben, hogy elengedhetetlennek érzem egy új esküvői album elkészítését, amelyet az esküvői kiállításon fogok bemutatni. Nagyon gondolkodom egy friss jegyesfotós album összeállításán is.

Hozunk ki egy tévét, amin esküvői vetítések (esküvői slideshow) fognak menni. Olyanok, amelyek minden párom esküvőjén levetítésre kerülnek. Természetesen a jegyes fotózásokból is láthatsz párat, közte a híres “A szerelem Harley Davidsonon érkezik” és “Antwerpen” címűeket.

A tévén felül természetesen jelen lesznek a művészi nyomatok is. Megnézhetitek, milyen egy esküvői falikép, összehasonlíthatjátok a különféle papírokat (luszter mintázat, ezüst/metál papír, plexi képek), és természetesen megtekinthetitek  a kiváló minőségű vakrámázott vászonképeket is.

Minden kedves vendégünk sorsoláson vehet részt, amelynek fődíja egy romantikus fotózás Portugáliában!

A dátum:
2015.10.18.

A hely:
Piarista Gimnázium
Konstantin tér 6.
Vác

A szervező:
Nefelejcs esküvő – http://www.nefelejcseskuvo.hu/
Az esemény honlapja – http://eskuvokiallitasvac.ewk.hu/
Az esemény Facebook oldala – https://www.facebook.com/eskuvokiallitasvac

És ami legfontosabb:
A belépés ingyenes!

Tehát mi is lesz? Esküvői kiállítás Vácon!

Addig is mint mindig, írjatok nekünk a Kapcsolat oldalon!