Mindenki az esős esküvőktől retteg, és emiatt megint írok egy posztot. Ezúttal szombathelyen volt esküvői fotózás.

Esküvői kreatív fotózás a szombathelyi esőben

Egy szombathelyi esküvő alkalmával történt, hogy a párnak eszébe jutott egy régi, nagy tükör, amivel kéne csinálni pár képet a lányos ház melletti búzamezőn. A feladatot rendkívül megnehezítette, az épp akkor eleredő, a végén már zuhogó eső. Ez persze nem tántoríthatott el minket, ezért vagyok esküvői fotós, hogy ilyen helyzetekben is jókedvűen alkossak maradandót az ifjú pár számára. Biztos vagyok, hogy a tükrös kép dupla oldalon, esetleg a borítón foglal majd helyet, ha elkészül a párnak az esküvői fine-art album (művészi album).

Mire beértünk a városba, már csak csöpögött. Mivel a Sala Terrana gyönyörű termeibe sajnos nem mehettünk fotózni, a Szombathelyi Romkert csodás helyszínnek bizonyult a többi felvétel elkészítéséhez. Azért nem minden szombathelyi esküvői fotózás ilyen. A Savaria Múzeum és a Weöres Sándor színház is adja magát, ha esküvői fotózásról van szó.

A szombathelyi esküvő fotós dolga nem nehéz, hiszen csodás az egész környék!

Egyházi szertartásokhoz keresd fel a Szombathelyi székesegyházat vagy a Szombathelyi Ferences Plébániát, de fotóztam már a modern Szőlősi Jézus Szíve templomban is.

Nincs messze Kőszeg, ahol a Jurisics-vár és az Óváros adja magát a kreatív fotókhoz.

Sárvár is elérhető, itt logikus a Nádasdy-vár felkeresése és természetesen az Arborétum, ha természetesebb közegre vágytok.

Körmenden a várpark és a Batthyány–Strattmann-kastély kihagyhatatlan.

Esküvői fotózáshoz kérlek kérj ajánlatot!