Több film is feldolgozta már az esküvő előtti stresszes időszak okozta nehézségeket, nézeteltéréseket az addig tökéletes harmóniában és egyetértésben élő párok között. Jót nevetünk az ebből adódó vicces jeleneteken, és azt gondoljuk, ez velünk úgysem történhet meg, hiszen mi szeretjük egymást a kedvesünkkel, és amúgy sem akarunk összeveszni az esküvő előtt. Azonban az élet néha hoz nehéz helyzeteket, és a házasságkötésre készülők tudhatják, hogy ez az esküvő előtti véghajrában sincs másként: nem kizárt, hogy az utolsó utáni pillanatban valami hiba csúszik a gépezetbe. De mit tehet a szerelmes pár, ha el akarja kerülni a szervezkedéssel járó idegeskedést? A válasz egyszerű: egy esküvőszervező!

Esküvőszervező elengedhetetlen egy jól szervezett esküvőn!

Esküvőszervező elengedhetetlen egy jól szervezett esküvőn!

Nagyzolásnak tűnhet az ötlet, hiszen mért kéne még erre is pluszban költeni, helyette inkább a nászútra tegyük félre, ha van még egy kis pénzünk – gondolhatják jogosan a jegyespárok. Viszont érdemes átgondolni a dolgot, hiszen valóban nagy segítséget jelenthet valaki, aki ért a dolgához, ha esküvőről van szó. Főleg, ha a menyasszony és a vőlegény nem ér rá, hogy túl sok időt fordítson a szervezkedésre, az ötletelésre, az árajánlatok kérésére, az éttermek kipróbálására. Éppen elég időbe telik a tökéletes ruha megtalálása, a helyszín kiválasztása vagy a vendéglista összeállítása, hogy csak néhányat soroljunk a teendők közül.

Az esküvőszervező

Egy jó esküvőszervező csapat azonban képes felülmúlni a legmerészebb álmait annak a házasulandó párnak, aki nem kíván vagy nem tud foglalkozni túl sokat a dologgal, hiszen ők tényleg elintéznek mindent helyettük. A legfontosabb, hogy az illető, akit megbíznak a jegyesek, megismerje kicsit közelebbről őket, és megbeszéljék, hogy milyen stílusú esküvőt szeretnének, milyen ötleteik vannak, miből nem engednek, és mi az, amiben inkább a szakember segítségét kérnék. A szervező brigádok legnagyobb előnye, hogy jól bevált, megbízható partnereik vannak, akikkel jól együtt tudnak dolgozni, így egy biztos ajánlattal tudnak előállni, ami a legmegfelelőbb a házasulandók igényeinek. De ha a pár valami egyedi ötlettel áll elő, akkor ők utánanéznek a lehetőségeknek, beszereznek minden információt, ami szükséges, és egyeztetnek mindenkivel: akár a cukrászdával a tortáról, akár az esküvői DJ-vel a zenelejátszási listáról, akár az esküvői fotóssal az elkészítendő esküvői képeket illetően. De általában előszeretettel szerveznek találkozókat zenekarokkal, vőfélyekkel, dekoratőrökkel is, hogy ne a menyasszonynak és a vőlegénynek kelljen keresgélnie, telefonálgatnia a különböző alternatívák után. Azonban hátrányuk is van sajnos: a legtöbb esetben borsos összeget kell fizetni a teljes körű tanácsadásért és szervezésért.

Az esküvőszervező tehát leveszi a terhet a szerelmespár válláról, akiknek így már csak arra kell koncentrálniuk, hogy felszabadultan élvezhessék életük legszebb napját. Ugye, hogy megéri? Az esküvői fotós pedig mi másnak örülne jobban, mint mikor az esküvői fotózás során a házasulandók arcán felhőtlen boldogságot lát, nem pedig aggódást, hogy minden jól alakuljon? Ha szakemberek segítségét kérik a szervezésben, nyugodtak lehetnek afelől, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni, így pedig az esküvői fotókon is ez a nyugalom, harmónia tükröződhet majd vissza.

Ha esküvőd lesz, és hiányzik még az esküvői fotós, kérj ajánlatot! Természetesen esküvőszervező is van a partnereink között, így ebben is tudunk segíteni!

Ajánlatkérés