Voltam már pár helyen, de Ausztria mindig megdobogtatja a szívemet. A hegyek, az erdők, a füves dombok minden évszakban gyönyörűek. Pláne, ha egy csodás jegyespárral járom a környéket, akik nem a megszokott képeket keresik.

Jegyes fotózás Ausztriában

Anna és Tibi Németországban élnek, ott is készítettem róluk egy sorozatot, amelyet később teszek közzé. A tegnapi fotózásról, külön kérésre gyorsan “előhívtam” ezt a képet, hogy azonnal meg tudják osztani.

A kép tényleg az, aminek látszik, Tibor bravúros triál mutatványát tényleg egy fa móló végén hajtotta végre, míg a hatalmas Traunstein magasodott a háttérben. A fotózás egész későn készült, este hat lett, mire eljutottunk a megfelelő helyszínre, ezért a természetes fény már nem volt elég. Ezért szokásomtól eltérően elővettem a vakut és egy 70 centis oktaboxot, amely állványra szerelve épp elfért a fa mólón, így a megvilágítás is megfelelő volt.

Ezek a képek azok, amelyekért érdemes fotózni. Természetesen elégedett lettem volna, ha egy ilyen párost fotózhatok, vagy ha csak magam látogatok egy ilyen szép helyre, vagy ha extrém sportot kell fotóznom. De most összejött a három. És ez szuper!

Fotózás Ausztriában

Ha Ausztriában szeretnél fotózni, akkor jó helyen jársz, mert egyre több és több helyen fordulok meg, ahol szebbnél szebb helyszíneket ismerek meg. Nem csak több jegyesfotózáson vagyok túl, de esküvő, kismama és babafotózásra is sor került már “sógoréknál”.

Ha helyszínt keresel, itt a tengerparton kívül mindent megtalálsz, a természet nagyon közel van a nagyvárosokhoz. Az Alpok az év minden szakában tökéletesek a fotózásra, a tóparti városkákat pedig már Kínában is másolják.

Sportembereknek egyedülálló lehetőségeket biztosít, hiszen nem csak télen csodásak a síparadicsomok. Ha nincs hó, akkor a kerékpárosok és túrázók veszik birtokba a területet, a folyókat pedig a vadvízi evezősök lepik el.

Ha te is szeretnél ilyen képeket és érdekel a fotózás Ausztriában, akár Magyarországon, Európában, vagy a tengeren túlon, akkor feltétlenül keress fel a kapcsolat oldalon, vagy a +36304121743-as számon!