Legalább is majdnem akárhova! A Wizzair 2-in-1 akciója nagy királyság! Veszel egy jegyet és a második ingyen van. Én pl. most vettem Rómába (igen, még nem voltam ott sohasem), és 28 ezer forintot fizettem. Két főre. Oda vissza.

Ingyen repülőjegy akárhova

Amúgy sem húzós pár napit külföldön tölteni, ahogy arról már írtam a Fotózás külföldön sorozatomban. Megspékelve azzal, hogy ingyen vihetem a páromat, remek lehetőség!

Ez főleg akkor jó ötlet, ha mondjuk ott szeretnétek eljegyzési fotózást készíttetni, esetleg az esküvői fotózás kreatív (beállított) részét kint megfotózni. Csodás művészi album és egy sorozat faliképek lesz a végeredmény, amely méltó éke lesz a házadnak és remek esküvői köszönő ajándék a szülőknek és közeli családtagoknak.

Ha érdekel egy remek Római romantikus fotózás, akkor mindenképpen érdemes már most időpontot (és persze repülőjejegyet) foglalni, mert csak pár napot leszünk ott. Rómáról mindenki sokat tud, én is, de egy biztos. Olyan brutálisan jó helyszínek vannak romantikus, csöpögős, össze-vissza sírós, napfényes és esti művészi képek fotózására, hogy már csak rágondolva csorog a nyálam. 🙂

Eskuvo fotozas harley davidson chopper eljegyzes pilis

Ha máshova utaznál és szeretnél egy remek sorozatot, akár a pároddal, vagy csak önmagad, esküvői fotó vagy eljegyzési, esetleg portré, akkor is érdemes beszélnünk, mert jó pár helyen megfordulok még a nyáron.

Amennyiben érdekel, kattints ide és kérj ajánlatot!