Itt van a tél, itt van újra! .. Ja, nem. 🙂

Debreczi János GergelyMindegy is, ahogy közeledünk az év vége felé, kezdenek betelni az esküvői dátumok 2016-ra, ami remek hír nekem, viszont aki eddig még nem foglalt esküvői fotóst, annak nehéz dolga lesz. A jó szakemberek hétvégéi lassan mind foglaltak és ismét kapjuk a szomorú szájas leveleket, hogy miért nem lehet tavasszal fotóst venni nyárra?

Háttőőőőő … azért, mert már lefoglalták a jobbakat. Egy bizonyos szint alatt az esküvői fotós verseng az ügyfelekért, aztán jön egy minőségi váltás, ahol az ügyfelek keresik fel az esküvői fotográfust. És ezt nem az ár vagy technika szerint teszik, hanem már a személyiség, a rugalmasság és a minőség az elsődleges szempont.

A “szezonig” csupán pár hónap van hátra és talán marad még jó esküvői fotós, akinek a naptárában van pár hely a 2016-os szezonra. Egy-egy lyukas hétvége, esetleg talán egy visszamondás, de valahogy mindig megoldjuk!

Itt a December!

Ne halogasd tovább az esküvői fotós kiválasztását! Kattints ide és beszéljünk meg egy személyes találkozót, hogyan teszem majd egyedivé a Te esküvői történetedet!