Megérkezett Martina és Tamás rendelése! El vagyok ragadtatva a termékektől!

Mit hozott a futár?

A futár hozott három csodaszép faliképet, k.b. 250 papírképet és egy exkluzív, luxus művészeti albumot, ami olyan távol áll egy Cewés fotókönyvtől, mint egy Lupa tavi strandolás a Maldív szigetektől. 🙂

Martináék választották ki a lapok felületét, a borítót, több mint 50 féle bőr és szintetikus borítás közül. Hogy az album tényleg tartalmazza az összes fontos képet, megfelelő méretben és minőségben, megnöveltük az album méretét és számos oldalt adtunk még hozzá. A 700g-os lapok, a szivacsos borító, az arany szegélyek és a többi luxus felszereltség nálam teljesen magától értődik, csak a legjobbat adom át a pároknak.

Az album tartalmának összeállítása pedig egy nagyon jókedvű találkozón történt, ahol végignéztük a több száz képet és a kiválasztottakból én szerkesztettem meg egy olyan albumot, ami tökéletesen megfelelt nekik. Büszke vagyok a termékekre és biztos vagyok benne, hogy egy kicsit visszacsempésztem abból a mára ritka tradícióból, hogy papír alapú fotók kerüljenek egy család otthonába.