Az esküvői helyszínek sorozat első darabjaként a Nagyvillám éttermet mutatnám be, mely Visegrád egyik legmagasabb pontján remek panorámával várja vendégeit.

Nagyvillám étterem

Esküvők kiváló helyszíne ez. Többször jártam már ott, mint esküvői fotós és mindig elbűvölt az épület. Kívülről is impozáns, imádom ahogy a falak be vannak futtatva, belül pedig számtalan terem, kívül tág teraszok várják a násznépet és a fiatal párokat.

Nagyvillám étterem visegrád esküvő fotó szertartás

Nagyon csodásak a kihelyezett szertartások, ahol a boldogító igent a Visegrádi vár árnyékában mondja ki az ifjú pár.

Nagyvillám étterem visegrád esküvő fotó parti

Csodás konyhájuk van és nagyon rugalmasak a vacsora ügyében is. A helyszín jellegéből adódóan reggelig lehet bömböltetni a zenét, hiszen senkit nem zavarunk vele.

Vihetünk kutyát is, ami nekem, ebbarátnak fontos. Pláne, hogy egyre több esküvőre hivatalos a pár kedvence is. 🙂

 

 

Nagyvillám étterem visegrád esküvő fotó vár

Esküvői fotósként nagyon jó volt dolgozni. A belső terek nagyon jól tagoltak, könnyű bevilágítani. Remek képek készíthetőek a helyszínen. Mivel Visegrád önmaga is egy csoda, a kreatív fotózás, de akár egy eljegyzési sorozat megfotózására is tökéletesen alkalmas.

Természetesen a parkolás ingyenes, szép nagy parkoló várja a vendégeket és a szolgáltatóknak sem kell messziről cipelni a felszerelést. Ez esküvői fotósként nagyon tetszik.

Nagyvillám étterem visegrád esküvő fotó dekor

Amennyiben még nincs esküvői fotósuk, de ezt a helyszínt választanák a lakodalom vagy parti helyszínéül, kérjenek ajánlatot egy olyan fotóstól, aki már ismeri és még fontosabb, szereti a helyszínt.

Ajánlat kérés