Eltelt 20 hónap, mióta elindítottam az első blogomat, a mungisiphoto.com-ot. 10 hónapja indítottam el ezt a weboldalt, a debrecziphoto.hu-t. Ez a 10 hónapos ciklus pont megfelelőnek tűnik egy szép nagy karbantartásra.

A koncepció: Új weboldal

Akik követték munkásságom láthatták, hogy egyre komolyabban foglalkozom az esküvői fotózással. Online workshopok, aztán Schram András élő, három napos workshopja, most pedig az Új generációs esküvőfotós képzés. Az új weboldalt szándékosan úgy alakítottam ki, hogy kifejezze elkötelezettségemet az esküvői fotó irányában. Emellett persze fontosnak tartottam, hogy megmutassam a fotográfia többi ágában elért eredményeimet.

Az új trendeknek teljes mértékben megfelelő honlapot akartam. Maradt a wordpress motor, de egy új témát vezettem be, ami nem kevés munkámba telt. Most viszont remek alapot képez a következő 10 hónapra legalább is. 🙂

A kihívás

Fontos volt, hogy modern legyen, SEO barát, könnyen kezelhető, reszponzív, színes, egységes és könnyen bővíthető. Emellett a már meglévő anyagok is jól nézzenek ki rajta, ne kelljen a régi cikkeket átírni, legalább is ne kelljen túl sok időt tölteni vele.

A cikk írásakor nagyjából kész van a nyitó oldal és az esküvőfotós lap, a többi pedig idővel módosul.

Fogadjátok szeretettel. 🙂