Új szolgáltatással bővültünk, ez az üzleti portré, a Headshots BP márkanév alatt!

Üzleti portré

Mit tehet egy esküvői és portré fotográfus, ha éppen nem esküvőket fotóz? Természetesen portrét készít! Én is így teszek. Természetesen a portré fotográfiának is annyi ága van, mint a Margit-szigeti kedvenc szomorúfűz fámnak, így körbenéztem, hol lehetnék a leghasznosabb és azt találtam, hogy az itthoni headshot kultúra épp csak csírázik. Emiatt indítottam el a Headshots BP márkanevet, amely világszínvonalú headshotokat és üzleti portrékat készít szakembereknek és cégeknek egyaránt.

Headshot

Mi is a headshot? A headshot egy arc portré, amelyen az ügyfél feje és válla látszik, semmi más. Ezt egyszerű, világos vagy sötét háttér előtt fotózzuk, hogy ne legyenek zavaró tényezők a képen. A headshotokat főleg önéletrajzokra, weboldalra, üzleti jelentésekre, újságcikkekhez ajánljuk, de természetesen a bögrékről a könyvborítókig, mindenütt felhasználhatók. A stúdióm a Peter Hurley féle Headshot Crew tagja, így napról-napra, a legfrissebb információkat kapjuk a szakma nemzetközi nagyágyúitól, legyen akár technikai, pszichológiai vagy épp szólhat a legújabb trendekről is.

Műteremben és helyszínen

Természetesen a modern műtermen kívül az ügyfelek irodáiban is jelen vagyunk, ha erre igény van. Mivel a legújabb trendeknek megfelelően állandó fénnyel dolgozunk, nagyon mobilis az eszközparkunk és szakembergárdánk.

Kérem látogassa meg az új honlapunkat. Ha erről az oldalról érkezik és időpontot foglal, mondja be, hogy “nem esküvői akció” és 10% kedvezményt kap!

Headshots BP