Váciaknak nem kell bemutatnom a kedvenc városukat, de még szentendreiként is sokszor csábít el a “másik oldal”, pláne olyan alkalmakkor, amikor én vagyok az esküvő fotós! Emiatt is, ha a téma egy váci esküvő, akkor azonnal fellelkesülök. 🙂

Kreatív esküvői fotózás a Váci Dóm előtt.

Kreatív esküvői fotózás a Váci Dóm előtt.

Váci esküvő

Nem csak a főváros közelsége miatt lehet remek esküvői helyszín alternatíva, de a város infrastruktúrája és gazdag kulturális öröksége miatt is meggondolandó ide szervezni a nagy napotokat. A katolikus templomi szertartást általában váci székesegyházban tartják az épület monumentalitása és nagy befogadó képessége miatt. A dóm lépcsőin csodás csoportképeket készíthetünk és remek ötlet itt rendezni a csokordobás eseményét is.

Váci esküvői helyszínek

Ha már Vácon vagyunk, logikusnak tűnik egy Váci esküvői helyszín választása, mint amilyen a Camelot Club Hotel, ami a várostól kicsit északra van, pont annyira, hogy egy rövid dudálós autókázással tudassátok városnak és vidéknek, hogy immár házasok vagytok.

Érdekes megoldás a Váci rév! Áthajózva a Szentendrei szigetre, azonnal elérhetővé válik a Bodor Major és a Rosiante, amelyek közül bármelyiket választjátok, különleges élményben lesz részetek.

Ha Vác, akkor Börzsöny. És ha Börzsöny, akkor rengeteg érdekes megoldást találtok. Ha senkit nem akartok zavarni a zenével, ott szeretnétek altatni az egész násznépet, mindezt olcsón, akkor a Csattogó völgy a megfelelő helyszín.

Kreatív fotózás Vácon

Csodás fények a váci Duna parton

Csodás fények a váci Duna parton

Vác olyan hely, ahol szinte mindenféle helyszín megtalálható. Az erdőtől a vízpartig, minden. Természetesen vegyétek figyelembe, hogy felkapott turisztikai célpont, ezért egy nyári délután tele lesz a város turistákkal. Ilyenkor jön szóba a külön napi kreatív fotózás, így senki nem zavarja meg ezeket a gyönyörű intim pillanatokat!

Természetesen Vác körül is vannak nagyon szép helyek, ami könnyedén elérhetők autóval, így akár hegyi, erdei, vagy vízi helyszínt is választhattok. Egy kis utánajárással akár egy kastélyban is elkészíthetjük a nap legszebb képeit.

Csodálatos helyszínek vannak Vác körül, hogy a legszebb kreatív fotókat készíthessük el!

Csodálatos helyszínek vannak Vác körül, hogy a legszebb kreatív fotókat készíthessük el!

Amennyiben szeretnétek ti is egy váci esküvőt, akkor keressetek fel, hiszen sokszor dolgoztam már ezen a csodálatos területen.

 

Kérek ajánlatot!