Vélemények

Vélemények

Esküvői fotózás

Tökéletes fotókat készítettél! Látszik, hogy nem csak a tudásod, hanem a szíved-lelked is benne van, amikor fotózol. A képek visszaadják, mennyit foglalkoztál azzal, hogy ilyen szép képek készülhessenek.
– Móni és Laci

Esküvői fotózás

Azt adja vissza az esküvőnkről,amit megéltem. Nagyon szép pillanatokat szerez,ha a képeinket nézem,visszajönnek az érzések,illatok, hangok. Minden fontos eseménynél azonnal ott van,egyből reagál a helyzetekre,gyors, mindezt tökéletesen diszkréten. Kedves, segítőkész, nem akarja a saját elképzeléseit másra erőltetni, hagyja hagy sodródjanak a dolgok, inspirálódjon minden természetesen. Képeiről süt a szép érzék, az ízlés és az érzékenység. Nagyon örülünk, hogy őt választottuk!
– Kata és Laci

Portré

Eddig kétszer volt szerencsém vele dolgozni, mindkét fotózásnál érezni lehetett rajta azt, hogy mennyire precíz és mennyire a legjobbat akarja kihozni a modelljeiből. Mindemellett nagyon sokat jelentett az is, hogy nem maradtam egyedül az ötleteimmel, hanem minden mozdulatot, beállást a saját kreativitására, illetve elvárásaira, ötleteire épített és mindenben segített azt el is érni. De nem zárkózott el attól sem, ha esetleg nekem jutott eszembe valami. Szeretném megköszönni innen is az eddig rólam / rólunk készített képeket Debreczi Jánosnak, amik egyszerűen hihetetlenek! Remélem, hogy a jövőben is lesz bármilyen szerencsém a társaságához !
– Paál Bendegúz

Esküvői fotózás

Mindenki számára meghatározó eseményt jelent életében az esküvő ami igazán összeköt mindenkit. Fontos a meg jelenés a szervezés, de a legfontosabb szerepet a fotográfus tölti be, aki megörökíti ezt a jeles napot. Mi abban a szerencsés helyzetben lehettünk hogy kiváló fotósunk volt, aki olyan képeket csinált rólunk amit, ha bárki megnéz, látja a szenvedélyt a féltést a szeretetet. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Debreczi Jánosnak aki egy csodálatos videóval és nem utolsó sorban gyönyörű képekkel ajándékozott meg minket. Köszönjük 🙂
– Czéh Krisztina

Páros fotózás

Köszönjük a jobbnál jobb képeket Janos Debreczi fotós Barátunknak, aki amellett, hogy eláztatta miattunk a felszerelése felét, a ruháját és a haját, az egyik legjobb fotós számomra, akit ismerek  Többször “dolgoztunk” együtt és mindig profi, pozitív, minden szempontból produktív “munkát” kaptunk tőle + ugyanilyen embert ismertem meg benne.
– Kovács Lee

Családi fotózás

Munkádon végig éreztük,hogy a tökéletességre törekszel és figyelsz ránk.A rokonoknak,barátoknak is nagyon tetszettek a képek.Köszönjük az elkapott mosolyokat, pillanatokat és a szép délutánt!:)
– Úri-Kasi Mónika

Koncert fotográfia

Debreczi Jani barátom fotóit akkor kezdtem el nézegetni, miután tavaly nyáron először fotózta a zenekarunkat egy koncert alkalmával. Jani művei csordultig vannak érzelemmel, olyan szenvedélyek, rezdülések, élmények kelnek életre melyeket soha egyetlen fotós sem kapott még el rólunk. Jani koncertfotói egyszerűen zenélnek, visszaadva 100%-ban azt az élményt amit az azt meg előző este élvezhettünk! Sokáig lehetne még róla beszélni.
– Baranyi Norbert – Reckless Roses zenekar